mOBSCENE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Въпроси и предложения
underestimate me, that’ll be fun. EmptyСря Яну 29, 2020 7:55 pm by Elizabeth Kane

» Отсъствия
underestimate me, that’ll be fun. EmptyСря Яну 29, 2020 7:30 pm by Arthur Parker

» Запазване на лик
underestimate me, that’ll be fun. EmptyСъб Яну 11, 2020 6:42 pm by Alayah O'Leary.

» Saffron Baker - 31 - Law - Undercover FBI agent - FC. Shay Mitchell - TAKEN
underestimate me, that’ll be fun. EmptyПет Яну 10, 2020 3:36 pm by Saffron.

» Nahla Dobhlo - 23 - Black diamond - Black diamond leader - FC.Tessa Thompson- TAKEN
underestimate me, that’ll be fun. EmptyПет Яну 10, 2020 3:16 pm by Nahla.

» Alayah O'Leary - 30 - GWR - Hacker|Activist - FC: Natalie Dormer - TAKEN
underestimate me, that’ll be fun. EmptyПет Яну 10, 2020 1:07 pm by roman matarazzo.

» Джони Стрейндж
underestimate me, that’ll be fun. EmptyВто Яну 07, 2020 3:48 pm by roman matarazzo.

» Cathal O’Leary - 30 - GWR Leader | Chemist & Bomb maker - Fc. Andrew Hozier Byrne - TAKEN
underestimate me, that’ll be fun. EmptyПет Дек 27, 2019 12:39 pm by roman matarazzo.

» Adrion Doe /24/ new yorker/ 'baby twin'/ fc: Cameron Monaghan /taken
underestimate me, that’ll be fun. EmptyПон Дек 23, 2019 4:38 pm by roman matarazzo.

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 217, на Нед Окт 27, 2024 5:34 am

underestimate me, that’ll be fun.

2 posters

Go down

underestimate me, that’ll be fun. Empty underestimate me, that’ll be fun.

Писане by sava. Съб Окт 12, 2019 2:11 am

sava abramović
theo james late 20s new yorkers
Прекръстиха го на Ейбрахам след множеството опити да научат името му, осакатявайки произношението при всеки от тях. Сръбските му прадеди навярно се обръщаха в гроба, сипейки люти клетви по адрес на неначетените американци, а покрай клетвите може би и някоя друга цветуща псувня. Сава се беше опитал да се прости с родолюбието си неведнъж, нарамвайки новия образ, значително по-лесен за храносмилане на американските му дружки, но в процеса на работа винаги успяваше да се вмъкне по някоя фраза от неразгадаемия език. С течение на времето обаче колегите му бяха успели да понаучат нещата от първа важност и сега повечето се досещаха какво има предвид “Ейб”, когато изругае на родния си език при поредната авария на работа.

А уж в кухнята нямало място за грешки... За Абрамович много скоро след пристигането му в Щатите стана ясно, че не всички заучени фрази са всъщност успешно приложими на практика. С трудност успя да преглътне, че американската мечта, за която всички толкова говореха и към която той тъй силно се стремеше, беше просто поредното рекламно изречение, лишено от вкус. Прие новата си роля на поредния роб на системата и си напомняше, че след няколко месеца щеше да му се види края — работната му виза щеше да приключи, а той щеше да се прибере обратно в Нови Сад с няколко изкарани с много кръв и пот хилядарки в сметката.

Трудолюбието му обаче му изигра лоша шега, когато в края на престоя му предложиха да удължат визата му с още няколко месеца. Това се случи преди няколко години. Ей така те примамват — подвират морковчето току под носа ти и само подклаждат егоистичната искра у теб, за да продължаваш да вървиш по оня стръмен склон, в края на който ужким те чакаше американската мечта.

Ала дните на Сава Абрамович “в земята на свободните и домът на смелите” бяха преброени и много скоро предстоеше сам да го узнае.
sava.
sava.

Брой мнения : 4

Върнете се в началото Go down

underestimate me, that’ll be fun. Empty Re: underestimate me, that’ll be fun.

Писане by Gio. Съб Окт 12, 2019 2:12 pm

Добре дошъл!
Gio.
Gio.
Boozy Bi Disaster™
Boozy Bi Disaster™

Брой мнения : 462

https://mobscene.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите